Menu
Geplaats op 12 januari 2024

KINK OP FM

Voor de luisteraars van KINK gaat er met de start van de uitzendingen op FM een lang gekoesterde wens in vervulling

Met ingang van dinsdag 23 januari is het alternatieve rockstation KINK ook te
ontvangen op FM in Zuid-Holland (97.6 FM), Noord-Holland (98.0 FM en 98.3 FM) en de stad Utrecht (97.3 FM). Het station gaat hiervoor een samenwerking aan met Decibel, dat haar uitzendingen op FM en DAB met ingang van 23 januari zal staken.

Voor het grootste deel van de radioluisteraars is FM de belangrijkste manier om naar de radio te luisteren. Naast onze landelijke dekking op DAB+ en onze online-uitzendingen kunnen we nu eindelijk de vele luisteraars in de Randstad en in de auto nog makkelijker laten genieten van de beste alternatieve rock. We zijn dan ook heel erg blij met de samenwerking met Decibel.

KINK-directeur Jan Hoogesteijn

KINK is op 1 februari 2019 van start gegaan en is nu al niet meer weg te denken in de radio- en muziekwereld. Bevlogen programmamakers als Eric Corton, Michiel Veenstra en Tim Op het Broek bereiken elke maand rond de miljoen unieke luisteraars. Programma’s als KINKSTART en makers als Op het Broek wisten meerdere malen door te dringen tot de finaleronde van publieksprijs De Gouden Radioring en nieuwe Nederlandse acts als The Vices, Wodan Boys en Elephant hebben mede dankzij KINK hun prille carrière een boost kunnen geven, evenals buitenlandse acts als Fontaines DC, Inhaler en The Beaches.

Decibel zal zich vanaf 23 januari volledig gaan richten op digitale distributie via diverse online radioportals, de eigen website (decibel.nl) en natuurlijk de Decibel app, waarmee al een groot deel van de luisteraars wordt bereikt.

Daarnaast gaan we ons ook richten op het verder uitbouwen van de Decibel community via social media en een nieuw te ontwikkelen platform gericht op liefhebbers van muziek uit de 90s.

Perry Oerlemans van Decibel
Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596