Menu
Geplaats op 18 juni 2022

Martien Meiland en Erica Renkema lanceren podcast

‘Wat Goéééd!’ podcast

Martien Meiland en Erica Renkema lanceren vandaag hun allereerste podcast: ‘Wat Goéééd!’, waarin het duo wekelijks de laatste nieuwtjes met een positieve insteek bespreekt. Zo komen hun persoonlijke hoogtepunten voorbij, stellen ze elkaar voor diverse dilemma’s, gaan ze positief roddelen, bekijken ze het minder leuke nieuws van de zonnige kant én geven ze elkaar opbouwende kritiek.

Ook interviewen Martien en Erica, op hun geheel eigen wijze, elke week een bekende gast. In de eerste aflevering is Britt Dekker te gast, die onder meer vertelt over de verhuizing van haar paarden.

Met zoveel ellende en negativiteit in de wereld vinden we het hoog tijd voor een podcast over alléén maar de goede en mooie dingen in het leven. Dat is voor ons ook niet altijd makkelijk hoor, want we houden soms wel van een potje klagen, maar we gaan het eens over een andere boeg gooien.

Martien

Het is echt enig om te maken en ontzettend leuk om elke week weer een andere gast in de uitzending te ontvangen. Elke aflevering is weer een feestje.

Erika

‘Wat Goéééd!’, de positieve podcast van Martien Meiland en Erica Renkema, is vanaf vandaag elke week op vrijdag om 16:00 uur gratis te beluisteren en te bekijken via KIJK.nl, JUKE en alle andere podcastplatformen.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596