Menu
Geplaats op 3 juli 2024

Mattie en Qmusic Ochtendshow in aanloop naar De Spelen

Qmusic-dj Mattie Valk zorgt met ‘Matties Care-van’ voor ontspanning van TeamNL-ers

Aan de vooravond van de Olympische Spelen in Parijs, gaat Qmusic-dj Mattie Valk voor de online videoserie ‘Matties Care-van’ de komende weken in gesprek met TeamNL-sporters Tes Schouten, Harrie Lavreysen, Felice Albers, Bart Lambriex, Floris van de Werken en Diede de Groot. In zijn rode Care-van doorkruist hij het land om de TeamNL’ers die zich klaarmaken voor de Spelen een hart onder de riem te steken, voor de nodige ontspanning te zorgen en met ze mee te trainen. De afleveringen zijn te bekijken via Qmusic.nl, de Qmusic-app en het QmusicNL Youtube-account. De eerste aflevering komt vanmiddag om 16.00 uur online.

Matties Care-van

‘Matties Care-van’ biedt een kijkje achter de schermen van de vaak lange en zware weg die de TeamNL- sporters afleggen richting de Spelen in Parijs. Geheel in Franse sferen leert Mattie tijdens een potje petanque de topsporters beter kennen en geeft hij hen een steuntje in de rug door het delen van berichten van het thuisfront. Hij bespreekt de reis die de sporter heeft afgelegd en de kansen die hierbij kwamen kijken om te komen waar hij of zij nu is. Los van wat ontspanning, moet er ook gewoon getraind worden. Mattie krijgt daarom onder andere een tennisracket in zijn hand, een rolstoel onder zijn kont, leert de allerbeste afzet in het zwembad en stapt met knikkende knieën samen met Harrie Lavreysen op de fiets om zelf baanwielrennen te ervaren.

Eerste aflevering: zwemster Tes Schouten

In de eerste aflevering maakt de kijker kennis met zwemster en wereldkampioene op de 200m schoolslag Tes Schouten. Hoe bereidt zij zich voor op het grootste sportevenement ter wereld? En hoe goed is de schoolslag van Mattie? In de daarop volgende afleveringen van ‘Matties Care-van’ zijn Olympisch kampioen sprint en teamsprint Harrie Lavreysen, hockeyster en wereldkampioene Felice Albers, zeilers en drievoudig wereldkampioenen in de 49er-klasse Bart Lambriex en Floris van de Werken en tot slot rolstoeltennisster en zesvoudig wereldkampioene Diede de Groot te zien.

De weg naar Parijs

Als grootste zender van Nederland is Qmusic dé mediapartner van TeamNL en zendt haar ochtendshow tijdens de Olympische Spelen live uit vanuit het TeamNL Huis in Parijs. Qmusic-dj’s Mattie Valk & Domien Verschuuren maken daar elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur en in het weekend tussen 12.00 en 15.00 uur live radio en zijn voor alle Oranjefans de oren en ogen in Parijs. Voor het zover is, warmen Mattie & Marieke in aanloop naar De Spelen Nederland de komende weken op voor het grootste sportevent van het jaar. Samen met Luc van de sportredactie bespreken ze al het nieuws over de Spelen in Parijs en laten ze luisteraars alvast kennis maken met de sporten én sporters van TeamNL.

Al het nieuws met betrekking tot de aanwezigheid van Qmusic tijdens de Olympische Spelen in Parijs is te volgen via updates op de radio, Qmusic.nl, de Qmusic-app en de sociale media van de zender.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596