Menu
Geplaats op 16 mei 2024

Met Qmusic naar het allerlaatste Groots met een Zachte G-concert

Voor de allerlaatste keer Groots met een Zachte G

Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 mei maken luisteraars bij Qmusic kans op het winnen van tickets voor het allerlaatste Groots met een Zachte G-concert ooit, op woensdag 26 juni in het Philips Stadion in Eindhoven. Guus Meeuwis beleeft met Groots deze zomer de grote finale. Met 7 uitverkochte shows en nog slechts enkele tickets voor de laatste avond beschikbaar, krijgen Qmusic-luisteraars de kans om bij dit slotakkoord aanwezig te zijn.

Nooit eerder gaf een Nederlandse artiest zoveel stadionconcerten als Guus Meeuwis. Meer dan zeventig keer stond hij in het Philips Stadion voor meer dan twee miljoen bezoekers. Groots met een Zachte G werd een van de langstlopende concertreeksen van de Benelux, maar na dit jaar stopt Groots dan toch echt.

De geheimen van Groots
Ter ere van deze laatste concertreeks deelt Guus Meeuwis op Qmusic hoogstpersoonlijk interessante feitjes over Groots met een Zachte G. Van een leuk verhaal, tot een geheim van achter de schermen of een uitzonderlijke gebeurtenis tijdens een van de concerten. Qmusic laat deze feitjes van maandag 20 tot en met vrijdag 24 mei op de radio horen, maar laat ook een belangrijk woord uit het verhaal weg. Wanneer luisteraars het juiste missende woord appen in de Qmusic-app maken zij kans op twee tickets voor het allerlaatste Groots met een Zachte G-concert op woensdag 26 juni in het Philips Stadion in Eindhoven.

Qmusic DJ’s zetten de toon
Om het publiek alvast in een grootse stemming te brengen, laten afwisselend de Qmusic DJ’s Mattie Valk, Joost Swinkels, Tom van der Weerd, Menno Barreveld, Edwin Noorlander en Lars Boele tijdens het voorprogramma van de Groots met een Zachte G-concerten van zich horen. Met knallende hits zorgen zij dat de sfeer er alle avonden meteen goed in zit.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596