Menu
Geplaats op 11 januari 2023

Néomí uitgeroepen tot eerste 3FM Talent van 2023

Skipping stone

Néomí is uitgeroepen tot het eerste 3FM Talent van 2023. Dat hebben 3FM-dj’s Jamie Reuter en Olivier Bakker bekendgemaakt tijdens het nieuwe late avondprogramma Vooraan, waar ze als primeur haar nieuwe track ‘skipping stone’ live speelde. De bekendmaking van néomí als 3FM Talent is onderdeel van De Muziek van 2023: de hele maand zet NPO 3FM de meest belangrijke nieuwe artiesten in de etalage die dit jaar het verschil gaan maken, zowel muzikaal als op het podium. Mis niets van De Muziek van 2023 op 3FM, 3FM.nl en de online kanalen van 3FM.

Acts die tot 3FM Talent worden benoemd staan op het punt van doorbreken en kunnen rekenen op uitgebreide support van de radiozender. Eerder waren dat Kensington, Chef’Special, Son Mieux en S10. Momenteel maken Prins S. en de Geit, Personal Trainer, Elephant en MAXINE deel uit van het traject dat 3FM in het leven heeft geroepen om de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse artiesten allround te steunen. De tweede EP ‘after’ van néomí is al aangekondigd voor april van dit jaar. Daar staat haar nieuwe single ‘skipping stone’ op, die ze donderdag 12 januari uitbrengt.

Sfeervolle muziek en persoonlijke teksten

De Surinaams-Nederlandse néomí (Neomi Speelman) is al langer een vaste (live)gast bij de avondprogramma’s van 3FM. De sfeervolle muziek en persoonlijke teksten van néomí passen niet alleen bij deze tijd van het jaar, maar gaan de rest van het jaar volgens de zender ook opvallen. Met haar nummer ‘if i wasn’t made for love’ stond ze al op de 3FM playlist en was ze een van de meest succesvolle acts tijdens de Popronde van 2022. Dat succes heeft ze verzilverd met een optreden op Eurosonic Noorderslag dit jaar, en de Afterslag in Apeldoorn een dag later. Na supporttours met onder anderen Haevn, The Slow Show, Jonathan Jeramiah en Celine Cairo voorziet 3FM veel livesucces in 2023. Onder meer een Paradiso-show op zondag 7 mei is al aangekondigd.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596