Menu
Geplaats op 31 augustus 2023

NH vernieuwt radioprogrammering

Fris en nieuw geluid voor NH

Vanaf maandag 4 september krijgt hét radiostation van Noord-Holland een fris en nieuw geluid. NH gaat het aankomende seizoen vliegend van start met een aangepaste programmering en een vers jinglepakket. Als aanvulling op de programmering neemt presentator Bart Slim voortaan tussen 10.00 en 12.00 uur het programma ‘Goedemorgen’ voor zijn rekening.

Met de vernieuwde radioprogrammering frissen we NH weer lekker op. Vertrouwde presentatoren nemen de luisteraars mee door de dag. Je wordt nog steeds wakker aan ‘De Ontbijttafel’ met Pieter Kok, waarna Bart Slim je in ”Goedemorgen! met heerlijke muziek door de rest van de ochtend loodst. June Hoogcarspel verzorgt een smakelijke lunch met ‘June Tot Twee’. Vervolgens neemt Nick Velderman het stokje over in een muzikale ‘Goeiemiddag!,’ met herkenbare liedjes van toen én nieuwe hits. Patricia Nagelkerke brengt je tot slot richting de avond in ‘Vandaag De Dag’, met het meest spraakmakende nieuws uit Noord-Holland. Hiermee ben je als luisteraar volledig op de hoogte van wat er speelt in jouw regio.

Koen Maas, eindredacteur radio

Programmering

Maandag t/m vrijdag:

De weekendprogrammering blijft voorlopig ongewijzigd.

NH, Thuis in heel Noord-Holland

NH radio heeft alle aandacht voor Noord-Hollandse (nieuws)verhalen. Het verhaal begint voor NH altijd in de Noord-Hollandse samenleving en vindt zijn bredere context in de maatschappij. Samen met de luisteraars zet NH zich in voor hulp aan anderen. Maar op de radio is er ook ruimte voor luchtigere zaken zoals een spelletje en het weer met de enige echte weerman Jan Visser. De favoriete muziek van NH bestaat uit hits uit de sixties en seventies afgewisseld met hedendaagse toppers. Kortom, bij NH is er altijd wat te beleven.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596