Menu
Geplaats op 1 december 2022

Nielson opent Sky Radio Kersttram in Amsterdam

Jingle All The Way!

Sneeuw, lichtjes en natuurlijk kerstmuziek: op feestelijke wijze opende Nielson vandaag de Sky Radio Kersttram. Compleet in kerstsfeer stond de tram klaar bij het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, waar de zanger – samen met de Sky Radio kerstman – de traditionele kerstbel luidde en de tram officieel opende. Nielson voorzag het geheel van een muzikaal randje door zijn nieuwste kerstnummer ‘Kerstcadeau’ ten gehore te brengen. De Sky Radio Kersttram rijdt de hele maand december op verschillende trajecten door Amsterdam. In Den Haag rijdt eenzelfde kersttram vanaf vandaag tot en met 26 december.

De Kersttram is deze tijd van het jaar niet weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld, dus die mogen openen was wel echt even een feestje! Hiermee brengt Sky Radio kerst nog meer naar de mensen toe, precies wat ik ook hoop te doen met mijn singel ‘Kerstcadeau’! 

Nielson

Sky Radio Kersttram

De Sky Radio Kersttram rijdt al meer dan 25 jaar ieder jaar door Amsterdam en is daarmee inmiddels een waar begrip. Reizigers worden geheel in kerstsferen van A naar B vervoerd om de kerstsfeer zo breeduit te verspreiden. De tram is voorzien van een gigantische kerstmuts, duizenden lampjes, non-stop kersthits van The Christmas Station en rijdt iedere dag een andere route om zoveel mogelijk reizigers het kerstgevoel te kunnen bezorgen.

De tram rijdt van 1 december t/m 26 december in de hoofdstad, maar dit jaar gaat Sky Radio ook letterlijk nog een stapje verder: de Sky Radio Kersttram rijdt namelijk dezelfde periode ook in Den Haag!

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596