Menu
Geplaats op 12 januari 2023

NPO FunX presenteert nieuwe programmering

Igmar Felicia komt het FunX-team versterken

NPO FunX start het nieuwe jaar met een vernieuwde programmering. Vanaf maandag 16 januari starten FunX-dj’s Nordin Besseling en Vonneke Bonneke met de nieuwe middagshow ‘Nordin & Vonneke’. Radio-dj Igmar Felicia komt het FunX-team versterken met een geheel nieuwe show op zondagmiddag. Rapper en FunX-dj Cartiez start vanaf vrijdag 13 januari met ‘Club Cartiez!’ en dj Imani Goncalves is elke werkdag te horen met haar middagshow ‘Imani’.

We starten het jaar goed met een vernieuwde programmering voor FunX. Als nieuwe zendermanager ben ik nu al trots dat we met onze presentatoren en makers weer zoveel mooie programma’s neerzetten. De programmering laat zien dat we van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat niet alleen de beste muziek laten horen, maar dat de FunX-luisteraar daarin altijd centraal staat. Dat geldt ook voor het nieuwe programma van Igmar Felicia, die we in het nieuwe jaar mogen verwelkomen in ons hechte FunX-team. Ik ben heel blij dat hij met zoveel energie start aan zijn nieuwe weekendprogramma op FunX.

Chanelva Rier, zendermanager NPO FunX

Nieuw middagduo

Fernando Halman blijft de vaste waarde in de ochtend met de “Good Vibes Only” ochtendshow ‘Start met Fernando’, van 06.00 tot 10.00 uur. FunX-dj Gilly Mangkoewihardjo volgt van 10.00 tot 13.00 uur met ClassX, waar muziek en luisteraars centraal staan. Radiopresentator en dj Imani Goncalves neemt het daarna van hem over en maakt een show met de beste muziek van nu. Het nieuwe middagduo Nordin Besseling en Vonneke Bonneke is van 16.00 tot 19.00 uur te horen op FunX. Nordin en Vonneke praten de luisteraar bij over wat er in de wereld speelt, stellen de gekste vragen en draaien de lekkerste muziek.

Ik heb de afgelopen maanden de tijd genomen om na te denken over hoe ik radio zou willen maken en wat ik belangrijk vind in mijn radioshow. FunX gaf me de tijd en ruimte om iets te creëren wat bij mij als radiomaker past. Tijdens de voorbereiding zorgde de voorpret ervoor dat ik weer zoveel energie kreeg om radio te maken, dat ik niet kan wachten om te beginnen. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met mijn gasten en het FunX-publiek een show te maken, tot snel!

Igmar Felicia, nieuwe FunX-dj

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596