Menu
Geplaats op 14 juni 2022

NPO Podcastevent

Vervolg in TivoliVredenburg

Ook dit jaar vormt het NPO Podcastevent in TivoliVredenburg in Utrecht de afsluiting van De Week van de Podcast van de publieke omroepen. Het NPO Podcastevent beleefde in 2021 zijn première en keert zondag 26 juni in een grootsere opzet terug, met meer podcasts in meer zalen. Bezoekers kunnen bijzondere liveopnames van bekende titels bijwonen en makers beantwoorden vragen van luisteraars én andere podcastmakers.

Tijdens De Week van de Podcast en het NPO Podcastevent laten NPO Radio 1, 2, 4, 5, NPO 3FM en NPO FunX samen met de publieke omroepen luisteraars kennismaken met bestaande en nieuwe podcasttitels. De Week van de Podcast begint op maandag 20 juni.

Programma Podcastevent

Tijdens het NPO Podcastevent op zondag 26 juni in TivoliVredenburg in Utrecht kunnen bezoekers podcasts in allerlei genres ontdekken, van geloof tot wetenschap, van klassiek tot hardrock, van journalistiek tot fictie en van sport tot humor. Zo presenteren Jennifer Hofman en Nynke de la Rive Box een speciale opname van de Koffer In Met 3 Op Reis (BNNVARA). Onder anderen Mart Smeets, Martijn Hendriks en Maxim Horsels duiken in het heden en verleden van het wielrennen in De Kopgroep (AVROTROS). Vera Siemons en Annefleur Schipper loodsen in De Lesbische Liga (NTR) de luisteraars door het landschap van lesbische media-aanbod heen.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp (NOS/AVROTROS) zorgt voor politieke duiding. Europa Draait Door (VPRO) belicht de laatste ontwikkelingen in Oekraïne. Ook gaat een nieuw seizoen van de NPO Zapp kinderpodcast Sarah’s Mysteries (NTR) in première en geeft onder anderen Oda Spelbos een kijkje achter de achter de schermen in de podcast van Flikken Maastricht (AVROTROS). Omstreeks 15.00 uur vindt tijdens het NPO Podcastevent de uitreiking plaats van de NTR Podcastprijs 2022.

Zie voor het volledige programma podcastevent.npo.nl.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596