Menu
Geplaats op 20 december 2022

’NPO Radio 1 Luistert naar jou’ gaat het land in

Welke thema’s verdienen meer aandacht?

Welke thema’s en onderwerpen vindt Nederland belangrijk? Welke verhalen moeten meer aandacht krijgen op NPO Radio 1? Onder de noemer NPO Radio 1 Luistert naar jou reist de zender de eerste twee weken van januari door alle provincies om dat van luisteraars en niet-luisteraars te horen.

We willen samen met de omroepen nog dichter bij ons publiek staan en nog beter weten wat er speelt in de samenleving. We bieden een luisterend oor, ook aan diegenen die zich buitenspel voelen staan. NPO Radio 1 is de nieuws- en sportzender van en voor heel Nederland.

Klaske Tameling, zendermanager van NPO Radio 1

Locatie-uitzendingen

Roos Abelman (KRO-NCRV) is het gezicht en de stem van de NPO Radio 1 Luistert naar jou. Abelman en een redactieteam van verschillende omroepen reizen van zondag 1 tot en met zaterdag 14 januari door alle twaalf provincies. Dagelijks is tussen 15.30 en 16.00 uur in een locatie-uitzending te horen welke verhalen zij hebben opgehaald.

Abelman presenteert deze uitzendingen met Hans van der Steeg (EO) vanuit onder meer Beilen, Roermond, Zutphen, Dronten, Goes, Akkrum, Hoogezand en Oisterwijk. Het hele schema is te vinden op nporadio1.nl/luistertnaarjou. Iedereen is welkom om op de locaties langs te komen en verhalen te delen, of een bijdrage te leveren via de site en app van NPO Radio 1.

Betrokkenheid publiek

Op zondag 1 januari wordt NPO Radio 1 Luistert naar jou op de site en in de app gelanceerd. De betrokkenheid van het publiek wordt hiermee een structureel onderdeel van de zender. Via nporadio1.nl/luistertnaarjou kunnen mensen ons het hele jaar door laten weten wat er speelt in hun omgeving en wat meer aandacht verdient op NPO Radio 1: van structurele problemen tot creatieve oplossingen, NPO Radio 1 Luistert naar jou.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596