Menu
Geplaats op 6 december 2022

OranjeLeeuwinnen openen stemperiode

Sky Radio Christmas Top 50

Hoe kan het ook anders in deze tijd: de OranjeLeeuwinnen hebben vanmorgen het stemmen op de Sky Radio Xmas Top 50 geopend met hun favoriete kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’, van Mariah Carey. Kika, Marisa en Daphne deden dit natuurlijk in het gezelschap van de Sky Radio Kerstman, die hen voor deze gelegenheid verwelkomde in de studio van Sky Radio The Christmas Station. Luisteraars kunnen tot en met 13 december stemmen via skyradio.nl en stellen zo dé kerst hitlijst van het jaar samen. De Sky Radio Xmas Top 50 is op 16 december te horen van 12:00 uur tot 16:00 uur op Sky Radio The Christmas Station.

Natuurlijk volgen ze de mannen met spanning, maar ondertussen zijn ze ook al hard aan het trainen voor hun eigen WK volgend jaar. Dat gaat super goed, maar voor een studiosessie met de Sky Kerstman maakten Kika, Daphne en Marisa gelukkig graag tijd. “Kerst is voor ons een tijd van familie, met z’n allen rond de openhaard, spelletjes doen en uiteraard veel eten!” vertellen de OranjeLeeuwinnen hem.

All I Want For Christmas…

‘Feliz Navidad’, ‘Mistletoe’ of toch ‘Last Christmas’? Daphne, Kika en Marisa houden er zo hun eigen voorkeuren op na. Misschien heeft het iets te maken met de nieuwe liefde van Kika dat ze het toch eens worden over hun absolute nummer 1: ‘All I Want For Christmas Is You‘, van Mariah Carey: ”Dit blijft toch wel de allerbeste kerstplaat die er is. Iedereen kent het en zingt het mee, waar je ook bent!”

Sky Radio The Christmas Station

Sky Radio is op 28 november door de Backstreet Boys omgedoopt tot Sky Radio The Christmas Station. Luisteraars kunnen sindsdien weer genieten van non-stop de beste kersthits. Sky Radio The Christmas Station is ook te beluisteren via skyradio.nl, JUKE, DAB+ en de gratis Sky-app.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596