Menu
Geplaats op 21 november 2022

Prins S. en De Geit uitgeroepen tot NPO 3FM Talent

Prins S. en De Geit is uitgeroepen tot het laatste 3FM Talent van 2022. Dat heeft 3FM-dj Eva Koreman zojuist bekendgemaakt tijdens de Stemweek van de 3voor12 Song van het Jaar. Acts die tot 3FM Talent worden benoemd staan op het punt van doorbreken en kunnen rekenen op uitgebreide support van de radiozender.

Eerder waren dat Kensington, Chef’Special, Son Mieux en S10. Momenteel maken Personal Trainer, Elephant en MAXINE deel uit van het traject dat 3FM in het leven heeft geroepen om de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse artiesten allround te steunen. Zo is de muziek van Prins S. en De Geit de komende tijd veelvuldig te horen op 3FM, zijn ze regelmatig in de studio voor live-optredens en vind je ze op de online- en social kanalen van 3FM. 

Waar Prins S. en De Geit langskomen staat de boel gegarandeerd op zijn kop. In 2022 heeft de band al een flink aantal grote shows en festivals achter hun naam staan, zoals Lowlands, Dauwpop, Parkpop, Appelpop en Into The Woods. Op vrijdag 2 december zijn ze de afsluitende act tijdens het 3voor12 Song van het Jaar Festival in de Maassilo in Rotterdam. En het houdt niet op: de touragenda voor 2023 puilt al uit met optredens. Te beginnen bij ESNS op de Noorderslagavond. De Haagse band met frontman Scott Beekhuizen (Prins S.), Marne Miesen op de gitaar en Daniel Ortgiess op de synths brengt op vrijdag 25 november hun langverwachte debuutalbum uit. 3FM ochtendshow-dj’s Rob Janssen en Wijnand Speelman zijn fans van het eerste uur.

“Als je de naam hoort denk je: dat moet gekkigheid zijn. Als je de muziek beluistert, of nog beter: live ziet, snap je dat het dat allesbehalve is. Prins S. en De Geit maakt hypnotiserende, soms dromerige muziek die je meevoert door het creatieve brein van Scott en zijn maten. Ik leerde ze kennen met hun single ’Nacht’ en ben ze daarna fanatiek blijven volgen en draaien op 3FM. Kei blij dat ze nu 3FM Talent zijn, ik kan niet wachten om heel Nederland hieraan bloot te stellen.”

3FM-dj Rob Janssen
Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596