Menu
Geplaats op 10 januari 2022

Qmusic en Mobiel.nl gaan samenwerking aan rondom Verdubbel je Salaris in één Minuut

Qmusic en Mobiel.nl gaan een intensieve meerjarige samenwerking aan rondom het item ‘Verdubbel je Salaris in één Minuut’ in de middagshow met Domien Verschuuren. Het spel is simpel: als de luisteraar tien vragen in één minuut goed kan beantwoorden, verdubbelt Qmusic het bruto maandsalaris van de betreffende luisteraar. Ook krijgt de luisteraar een nieuwe mobiele telefoon namens Mobiel.nl.

Maarten Roomer, Marketing Director Mobiel.nl:

De keuze voor Qmusic en ‘Verdubbel je Salaris in één Minuut’ sluit perfect aan bij onze doelstellingen. Hiermee bereiken we structureel een grote groep consumenten aan wie we op een subtiele manier vertellen wie we zijn en wat we doen over de as van entertainment. Een vriendelijke en laagdrempelige manier om onze merk- en propositiebekendheid verder te laten groeien.

Anne Marie Vink, Manager Branded Content Qmusic:

Deze samenwerking tussen hét toonaangevende platform voor mobiele telefonie en Qmusic zal de positie van beide merken versterken. Bij Qmusic en in dit betreffende item staat onze luisteraar centraal en we zijn blij dat Mobiel.nl zich daar op deze manier aan verbindt.

Op maandag 10 januari beginnen de Verdubbel je Salaris-weken, waarbij het spel twee weken lang drie keer per dag gespeeld wordt. In de ochtendshow met Mattie & Marieke, tijdens het programma van Menno Barreveld en in de middagshow van Domien Verschuuren. Daarna presenteert Domien de rest van het jaar het spel elke maandag tot en met donderdag in de middagshow om 16.45 uur.

Spelverloop

Voordat het spel begint deelt de luisteraar zijn of haar salaris. Dat wordt het bedrag waarvoor gespeeld wordt. Domien stelt de luisteraar tien vragen in één minuut. De luisteraar mag twee vragen passen die aan het einde terugkomen. Lukt het niet alle vragen goed te beantwoorden? Dan krijgt de luisteraar voor iedere goed beantwoorde vraag 10 euro van Qmusic en 10 euro shoptegoed van Mobiel.nl. Op deze manier wordt ook een taboe doorbroken en krijgen luisteraars van elkaar inzicht in wie wat verdient. Meer informatie over het spel is hier te vinden.

De samenwerking is tot stand gekomen door het special advertising bureau MediaActivationCo.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596