Menu
Geplaats op 11 juli 2024

Qmusic laat luisteraars Tomorrowland beleven

Tomorrowland zelf beleven

Luisteraars van Qmusic krijgen de kans om één van de grootste dancefestivals ter wereld zelf te beleven: Tomorrowland. De toegang tot het festival is zeer gewild en was binnen 20 minuten uitverkocht, maar Qmusic heeft nog enkele dagtickets liggen. Van maandag 15 t/m vrijdag 19 juli zijn op de radio oproepen van Tomorrowland-dj’s te horen, de cue voor luisteraars om in actie te komen en een dagticket te bemachtigen. Ook thuisblijvers kunnen meegenieten van alles wat er op het Belgische festivalterrein gebeurt, aangezien Qmusic ook dit jaar live uitzendt vanaf Tomorrowland.

’s Werelds beste DJ’s
Ruim 200.000 festivalgangers per weekend uit 200 verschillende landen, verspreid over een terrein zo groot als 63 voetbalvelden, komen ieder jaar in het Belgische Boom samen voor één van de grootste dancefestivals ter wereld: Tomorrowland. Dé plek waar ‘s werelds beste DJ’s live te horen zijn. Zo viert Tomorrowland haar 20-jarig jubileum, onder andere met de terugkeer van David Guetta en Swedish House Mafia. In totaal komen ruim 400 artiesten, verdeeld over 16 stages, naar Boom om er voor de danceliefhebber twee onvergetelijke weekenden van te maken.

Qmusic live vanaf Tomorrowland
Ook dit jaar verhuist Qmusic de studio naar het Belgische festivalterrein om daar op zaterdag 20 en 27 juli van 18.00 tot 03.00 uur verslag te doen van Tomorrowland, te spreken met de grootste dj’s ter wereld en live-sets te laten horen. Q-dj’s Menno Barreveld, Stephan Bouman, Joost Swinkels en Judith Eijk brengen de festivalsfeer direct naar de luisteraar en gaan vanuit de studio in Boom onder andere in gesprek met Armin van Buuren, Hardwell, Lost Frequencies en Dimitri Vegas & Like Mike.

Beleef Tomorrowland
Q-luisteraars maken van maandag 15 t/m vrijdag 19 juli kans om Tomorrowland zelf te beleven. Horen luisteraars een oproep van een Tomorrowland-dj voorbij komen, dan kunnen zij TOMORROWLAND appen in de Q-app om twee dagtickets en een Mentos-festivalpakket te bemachtigen.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596