Menu
Geplaats op 21 mei 2022

Qmusic organiseert Thijs Festival

Festival voor Thijs (20) uit Honselersdijk

Thijs (20) uit Honselersdijk heeft zojuist zijn eigen festival gewonnen dat Qmusic gaat organiseren. In het finalespel, tijdens de show van Kai, Tom & Bram, wist Thijs het meeste bier in een traytje naar de overkant van een stormbaan te vervoeren. En dus organiseert de radiozender op vrijdag 27 mei het Thijs Festival, met een klinkende line-up van wie Chef’Special al bekendgemaakt is. Voor de actie hadden duizenden luisteraars zich opgegeven.

Thijs kan zijn hele vriendenkring blij maken, want zij worden volgende week met een tourbus opgehaald in Honselersdijk om met z’n allen naar het Thijs Festival te gaan. Zij zullen het gezicht van hun vriend daar veelvuldig voorbij zien komen. Onder anderen de mannen van Chef’Special komen speciaal voor Thijs optreden. Voor de overige finalisten is er ook een kleine troost: zij zijn natuurlijk ook van harte welkom op het Thijs Festival.

Bij Qmusic weten ze wel hoe ze een feestje kunnen bouwen. Met vele jaarlijkse concerten in the Qube, de Top 40 Awards en de Foute Party met jaarlijks 40.000 bezoekers, brengt de radiozender het feest naar de luisteraar. En dat doet de zender dus met deze actie heel letterlijk.

Nu alles weer open is, willen we extra veel leuke feestjes organiseren. En wat is er nou leuker dan het hebben van je eigen festival? Daarom geven we een luisteraar een geweldige dag, met een fantastische line-up aan artiesten.

Domien Verschuuren, Qmusic-dj
Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596