Menu
Geplaats op 19 juli 2023

Qmusic zendt komende weekenden live uit vanaf Tomorrowland

Onder anderen Mattie, Domien, Joost, Tom en Bram maken radio vanaf festivalterrein

Aankomende vrijdag openen de poorten van het befaamde festival Tomorrowland. Met dj’s van wereldformaat en per editie 400.000 bezoekers is Tomorrowland een van de grootste en meest toonaangevende festivals wereldwijd. Qmusic is daar ook dit jaar als exclusief radiopartner in Nederland bij. Q-dj’s Mattie, Domien, Joost, Stephan, Menno, Tom en Bram reizen af naar België om live radio te maken.

Zaterdag maken de Qmusic-dj’s live radio vanaf het Tomorrowland-terrein en brengen zo de sfeer van het festival direct naar de luisteraar. Onder anderen Armin van Buuren, Martin Garrix, Tiesto, Purple Disco Machine, Lost Frequencies, Afrojack, Joel Corry, La Fuente, Alesso en Lucas & Steve komen langs in de studio. Daarnaast zijn er livesets te horen van de dj’s op Tomorrowland.

Het festival is ook dit jaar lang en breed uitverkocht, maar Qmusic-luisteraars maken volgende week nog kans om er last minute bij aanwezig te zijn. Dit kan door TOMORROWLAND te sturen in de Q-app bij het horen van een Tomorrowland-dj uit de line-up. De gelukkige luisteraars die in de uitzending terecht komen beleven de ultieme festival experience op vrijdag 28 juli, zaterdag 29 juli of zondag 30 juli.

Tomorrowland ontvangt bezoekers van over de hele wereld tijdens twee festivalweekenden. Meer dan 500 artiesten onder wie Afrojack, Armin van Buuren, Lost Frequencies, Martin Garrix, The Chainsmokers en Tiësto treden op verdeeld over meer dan 10 stages.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596