Menu
Geplaats op 13 mei 2022

Radio 538 introduceert dagelijks 90’s-format

De optimale start van je werkdag

Nederland gaat weer massaal de deur uit en de verkeersdrukte is toegenomen. Nu het ritme na de coronapandemie weer is verschoven, wil Radio 538 er met een nieuw, dagelijks format in ‘De 538 Ochtend’. Vanaf aanstaande maandag 16 mei trakteert de radiozender daarom met ’90’s @ 9:00′ iedere maandag tot en met vrijdag op één uur lang de beste 90’s hits. Het muzikale uurtje is onderdeel van ‘De 538 Ochtend’ met dj’s Wietze de Jager en Klaas van der Eerden.

Als kind van de 90’s weet ik hoeveel goede muziek er gemaakt is dat decennium. Of je nou in de file staat, in je eerste meeting op kantoor zit of een muurtje staat te metselen: je begint je werkdag optimaal met één uur lang 90’s throwbacks!

Wietze de Jager, Radio DJ

Ik heb veel mooie herinneringen aan de jaren 90 en eigenlijk elke hit uit dit muzikale tijdperk brengt me terug naar die memorabele tijd! De eerste keer naar de kroeg en uit volle borst meebleren met ‘Wonderwall’ van Oasis of wegzwijmelen met de klassiekers van Volumia!. Het wordt een muzikale trip down memory lane!

Klaas van der Eerden, Radio DJ

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596