Menu
Geplaats op 6 januari 2023

Radio 538 live vanaf De Vrienden van Amstel LIVE

Jubileumeditie

Voor het zesde jaar op rij trekt Radio 538 deze maand samen op met De Vrienden van Amstel LIVE. Tijdens de 25e editie van het muziekevenement maken verschillende radio dj’s maar liefst drie weekenden lang hun show vanuit de Backstage Bar in Ahoy. De weekenden worden op vrijdagen (6, 13 en 20 januari) afgetrapt door Coen Swijnenberg en Sander Lantinga met ‘De Coen en Sander Show’, op zaterdagen (7, 14 en 21 januari) hoor je Jordi Warners en Julia van Reyendam en op zondagen (8, 15 en 22 januari) is het de beurt aan Bas Menting en Dylan Boet. De uitzendingen zijn live te beluisteren op Radio 538 en te zien op TV 538. Luisteraars maken op verschillende manieren kans om tickets te winnen voor De Vrienden van Amstel LIVE.

Vrienden van Amstel LIVE VIP Dorp

Met maar liefst 20 shows lang staat de grootste kroeg van Nederland in Ahoy Rotterdam en niet alleen on stage wordt een feestje gebouwd: Radio 538 staat voor het zesde jaar op rij met locatiestudio in het ‘De Vrienden van Amstel LIVE VIP Dorp’, waar op vrijdag, zaterdag en zondag live uitzending wordt gemaakt. Artiesten schuiven aan voor een biertje en een cover van – of een duet met een aanwezige collega. Zo kan iedereen die geen kaartjes kon bemachtigen voor De Vrienden van Amstel LIVE thuis toch meegenieten.

Radio 538 komt tevens met een heuse afterparty op de radio: vanaf 23:00 uur is het één en al gezelligheid over De Vrienden van Amstel LIVE, hoor je reacties van bezoekers en kunnen luisteraars inbellen met verzoeknummers.

Bij zijn?

Uiteraard maken luisteraars ook dit jaar weer kans om kaarten te winnen voor het leukste feestje van het jaar. De Vrienden van Amstel LIVE en Radio 538 werken op verschillende manieren samen om dit mogelijk te maken:

Vrienden van de Vrienden
Zo worden van tot en met 13 januari de meest gewilde tickets voor De Vrienden van Amstel LIVE 2023 weggeven: de Vrienden van de Vrienden. Luisteraars kunnen zichzelf opgeven via 538.nl/acties ; worden zij gebeld en nemen ze op met de zin “met 538 naar De Vrienden van Amstel LIVE”, dan winnen ze 4 tickets.

VVAL Café Tour
In de weekenden van 6 t/m 8 januari, 13 t/m 15 januari en 20 t/m 22 januari hoor en vind je op Radio 538 en de 538 socials speciale hints over de De Vrienden Van Amstel LIVE Café Tour: een speciale bus die langs een kroeg in Nederland rijdt om een groep vrienden nog diezelfde avond naar Ahoy te rijden. Via de hints kunnen oplettende luisteraars te weten komen waar deze bus vertrekt. Tickets én terugreis zijn inbegrepen.

Vrienden Vrijdag
Natuurlijk moet er altijd iets zijn om naar uit te kijken. Daarom maken luisteraars dit jaar op iedere eerste vrijdag van de maand bij ‘De Coen en Sander Show’ kans op kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE 2024. Een heel jaar lang kans om alvast de meest gewilde kaarten van Nederland te bemachtigen!

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596