Menu
Geplaats op 6 februari 2023

Radiozender JOE met 70s & 80s vanaf nu op FM in de Randstad

Vanaf nu is radiozender JOE in de Randstad te beluisteren via FM

Sinds 6 februari 12:00 uur is radiozender JOE in de Randstad te beluisteren via FM met de grootste hits uit de ‘70s & ‘80s. De Zuidelijke Mediagroep, eigenaar van het FM-kavel, wil met een meer volwassen programmering een bredere doelgroep bedienen in de Randstad en heeft DPG Media gevraagd het programma Joe 70s & 80s te produceren. Het programma richt zich specifiek op de Randstedelijke regio met hits van ABBA tot ZZ Top, van George Michael tot Michael Jackson en van Prince tot Queen maar ook classic hits uit de regio van o.a. Golden Earring, Anita Meyer en De Dijk.

Met dit nieuwe radiostation bieden we de Randstad een volwassen programmering met alleen de allerbeste popclassics uit de Jaren ‘70 en ‘80. Met onze 8 krachtige FM-frequenties op 95FM (Utrecht 103.4FM) is de zender vanaf nu op elke radio te ontvangen.

Michael Bartelet, eigenaar van de Zuidelijke Mediagroep

De programma’s worden gemaakt door DPG Media die radiozender JOE al eerder succesvol lanceerde in België en in Nederland op DAB+. In de Randstad komt JOE op FM in de plaats van non-stop zender Qmusic Maximum Hits.

Radiozender JOE heeft zijn roots in België waar het radiostation op 1 april 2009 van start ging. De zender groeide bij onze zuiderburen uit tot een goed gewaardeerde classics-zender met een stevig marktaandeel. In 2019 volgde de Nederlandse versie van JOE, die in eerste instantie alleen online en via de app te beluisteren was en in 2022 volgde op DAB+ de zender ‘Joe 70s & 80s’. De JOE 70s & 80s app is gratis te downloaden in de App Store van Apple en de Google Play Store.

FM-Frequenties JOE 70s & 80s

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596