Menu
Geplaats op 27 december 2021

Sky Radio biedt een jaar gratis leven in duur 2022

Een recordstijging van de prijzen in de huizenmarkt, boodschappen die steeds duurder worden, energie én benzineprijzen die de pan uit rijzen; de financiële druk onder Nederlanders neemt enorm toe. Maar Sky Radio biedt de helpende hand. In een gloednieuwe editie van ‘Leef 1 Jaar Gratis’ geeft het non-stop muziekstation één van haar luisteraars een jaar lang gratis leven cadeau. 365 dagen geen zorgen om vaste lasten en als kers op de taart krijgt de winnaar er ook nog een budget voor kleding en een volledig verzorgde vakantie bij. Meespelen kan van 3 tot en met 28 januari via de website of de Sky-app. Op 31 januari is de grote finale en wordt de winnaar onder toeziend oog van Mr. Frank Visser bekendgemaakt.

Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio:

“Luisteren naar Sky is en blijft gratis, maar verder wordt alles schreeuwend duur. Je schrikt elke keer als je gaat tanken of de boodschappen moet afrekenen. Sky biedt de oplossing met Leef 1 jaar Gratis, want als je wint dan zijn een hoop kosten gedekt in 2022. En het leuke is; meedoen is ook gratis. Je hoeft alleen naar Sky te luisteren om mee te kunnen doen. En je maakt elke dag kans op een finaleplek, dus hoe vaker je Sky luistert, hoe meer kans je maakt.”

De hele maand januari kunnen luisteraars van Sky Radio meespelen met ‘Leef 1 Jaar Gratis’ door een codewoord door te geven via de gratis Sky-app of de Sky Radio website. Wekelijks worden de finalisten bekendgemaakt en uiteindelijk zijn er 26 finalisten voor de finale, waarbij de winnaar middels een willekeurige trekking gekozen wordt door de bekende TV rechter Mr. Frank Visser. Hij zal erop toezien dat alles eerlijk verloopt en bekendmaken welke finalist het jaar 2022 goed begint en zich een jaar lang niet druk hoeft te maken om zijn of haar vaste lasten. Hij of zij wordt later die dag door Airen Mylene verrast met een bezoekje aan huis om de felbegeerde cheque te overhandigen.

Sky Radio’s Leef 1 Jaar Gratis wordt van 3 tot en met 28 januari iedere werkdag gespeeld bij Sky Radio. Meedoen kan via de gratis Sky-app of de website.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596