Menu
Geplaats op 4 augustus 2023

SLAM! presenteert ‘Housuh in de Pauzuh XXL

Zes dagen lang confetti door je speakers

SLAM! boost het leven! Inmiddels is het dagelijkse lunchprogramma ‘Housuh in de Pauzuh’ uitgegroeid tot een waar begrip. Daarom trakteert het radiostation haar luisteraars van zaterdag 5 augustus 06.00 tot en met donderdag 10 augustus 00.00 uur op een extra lange editie van ‘Housuh in de Pauzuh’. Zes dagen lang worden luisteraars meegenomen in een trip down memory lane, waarbij de playlist – in de mix – alle kanten opgaat en SLAM! voor de nodige confetti door de speakers tijdens de vakantieperiode zorgt.

SLAM! maakt de lunch lekkerder

Sinds september 2018 maakt SLAM! de lunch nog lekkerder. Elke werkdag tussen 12.00 – 13.00 uur wordt de radio op standje 100 gezet en gaan wekelijks 345.000 luisteraars los tijdens ‘Housuh in de Pauzuh’. Wat ooit begon als lunchprogramma, is inmiddels vijf jaar later uitgegroeid tot een waar begrip. En nu dus maar liefst zes dagen lang achter elkaar! Van clubknallers als ‘One’ van Swedish House Mafia, naar hiphop bangers uit de 00’s zoals ‘Candy Shop’ van 50 Cent tot typische guilty pleasures als ‘Barbie Girl’ van Aqua. Luisteraars horen het allemaal – in de mix- voorbij komen tijdens ‘Housuh in de Pauzuh XXL’ waarbij Elaine Thiele voor de lekkerste hits tijdens de vakantieperiode zorgt.

De ultieme Happy Hour tijdens de vakantie

Daarbij kunnen luisteraars van maandag 7 augustus tot en met donderdag 10 augustus vanaf 12.00 uur in ‘Housuh in de Pauzuh XXL Happy Hour’ hun favoriete track doorgeven via de SLAM! app. Deze verzoeken worden in de studio live aan elkaar gemixt en zorgen voor een extra boost tijdens de vakantieperiode. Door het doorgeven van hun verzoeknummer maken luisteraars ook nog eens kans op een XXL Nutrition Power pakket t.w.v. €100,-.

We zien aan de goede luistercijfers hoe geliefd de dagelijkse show is. Dat vraagt om een extra lange editie om de regenachtige zomervakantie goed door te komen. Zes dagen lang knalt de energie uit de speakers.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp, is enthousiast over de groeiende populariteit van het programma ‘Housuh in de Pauzuh
Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596