Menu
Geplaats op 20 februari 2023

Son Mieux, Rondé en Prins S. en de Geit treden op bij 3FM Awards

Awardshow op donderdag 23 maart in poppodium PAARD in Den haag, kaartverkoop vandaag gestart

Op donderdag 23 maart is het zover: NPO 3FM reikt dan de publieke popprijzen uit tijdens de 3FM Awards! De line-up van de awardshow is vandaag bekendgemaakt. Niemand minder dan Son Mieux, Rondé en Prins S. en de Geit treden op bij de 3FM Awards. Dit jaar vanuit poppodium het PAARD in Den Haag, gepresenteerd door de 3FM-dj’s. De kaartverkoop voor de show is vandaag gestart via 3FM.nl/awards.

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse popprijzen die geheel door het publiek gekozen worden. 3FM-luisteraars kunnen vanaf maandag 13 maart stemmen op de genomineerden in zeven categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerking en Beste Nieuwkomer.

Daarnaast reikt de zender eerder al de Schaal van Rigter uit, dé 3FM Award voor het meest gedraaide Nederlandse nummer op 3FM van het afgelopen jaar. Vorig jaar mocht Rondé de award in ontvangst nemen voor het nummer ‘Hard To Say Goodbye’. Wie er dit jaar met de 3FM Legend Award naar huis gaat maakt 3FM ook eerder bekend. De 3FM Legend Award is in het leven geroepen om een organisatie, persoon of groep te bedanken voor hun inzet voor de muziekindustrie. Eerder wonnen Kensington en Jan Smeets de prijs.

De 3FM Awards zijn via 3FM, 3FM.nl en de 3FM-app te volgen, beelden van de show zijn na afloop terug te vinden op de online kanalen van 3FM.

Over 3FM Awards

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse publieke popprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten. Luisteraars bepalen de winnaars van de awards in de volgende categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerking en Beste Nieuwkomer. Daarnaast reikt 3FM ook de Schaal van Rigter en de 3FM Legend Award uit. De uitreiking van de 3FM Awards is op donderdag 23 maart in poppodium PAARD in Den Haag en te volgen via 3FM, 3FM.nl en de 3FM-app. Ga voor meer informatie naar 3FM.nl/awards.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596