Menu
Geplaats op 12 april 2022

Stembus geopend voor Online Radio Awards 2022

Stem op je favoriet

Vanaf vandaag kan het publiek weer stemmen op hun favoriete online radiostation, presentator en podcast voor de Online Radio Awards 2022. De prijzen voor de beste online radio- en podcastmakers van Nederland worden donderdag 19 mei 2022 uitgereikt tijdens de Online Radio Day vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Mediastad Hilversum.

Congres

Tijdens de Online Radio Day is er voorafgaand aan de Online Radio Awards weer een congres georganiseerd. Voor dit jaar is er gekozen voor het thema ‘Vernieuwing’. De dag start met diverse workshops, waarbij jongeren van middelbare scholen uit Mediastad Hilversum de mogelijkheden leren van het maken van radio en podcasts. Om 14:00 uur start het congresdeel onder leiding van ‘Miss Podcast’ Mischa Blok, waarbij diverse mediaspecialisten waaronder Iwan Reuvenkamp (DPG Audio), Jan Eleveld (Microsoft Radio) en Daniel Smulders (Jumbo Radio) vertellen over hun vernieuwingen op het gebied van audio. Het congres wordt afgesloten met een speciale live podcast ‘Dit Wordt De Radio’ door Arjan Snijders, Ron Vergouwen en Marcel van Roosmalen.

Online Radio Awards

Direct na het congresdeel start om 16:00 uur de uitreiking van Online Radio Awards. Het prijzenfestival voor online radiomakers en podcasters, die na een coronapauze, weer feestelijk worden uitgereikt in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, waarbij ook diverse verrassende acts op het podium staan. De awardshow wordt gepresenteerd door radio-icoon Erik de Zwart.

Stemmen

Het publiek kan vanaf vandaag op de geheel vernieuwde website onlineradioawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete online radiostation, podcast en presentator. De jury kiest uit de shortlist met de meeste stemmen de winnaars. De shortlist bestaat per categorie uit 5 nominaties.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596