Menu
Geplaats op 11 maart 2024

Stiekem wint de eerste 3FM Award van 2024 voor meest gedraaide Nederlandse track

Goldband verrast Maan met Schaal van Rigter voor Stiekem

Stiekem van Maan feat. Goldband wint dit jaar de Schaal van Rigter, de prijs voor de meest gedraaide Nederlandse track van het afgelopen jaar op NPO 3FM. Het is de eerste 3FM Award van 2024 die is uitgereikt. Goldband verraste Maan met deze bijzondere prijs tijdens haar bezoek aan de studio van Goldband, waar ze dacht geïnterviewd te worden voor een documentaire. Op het moment dat Maan daar aankwam werd ze door bandleden Karel en Boaz geblinddoekt en naar de studio gebracht, waar het derde bandlid Milo haar ‘stiekem’ opwachtte met de Award. De overige acht 3FM Awards, o.a. voor Beste Artiest, Beste Samenwerking en Beste Nieuwkomer, worden op donderdag 21 maart live in een uitverkocht poppodium PAARD in Den Haag uitgereikt.

Line-up 3FM Awards compleet

De 3FM Awards worden donderdag 21 maart door de 3FM-dj’s in een uitverkocht poppodium PAARD in Den Haag uitgereikt. Met optredens van DI-RECT, The Indien, Douwe Bob en Roxy Dekker is een feestje gegarandeerd.

Volg de 3FM Awards

De 3FM Awards zijn strak uitverkocht, maar donderdag 21 maart vanaf 20.30 uur te volgen op 3FM, 3FM.nl, het 3FM YouTube-kanaal en de NPO Luister-app. Op het TikTok-kanaal van 3FM komen tijdens de show live beelden, interviews en winnaars voorbij. Na afloop van de 3FM Awards zijn de beelden terug te vinden op de online kanalen van 3FM.

Over 3FM Awards

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse publieke popprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten. Luisteraars bepalen de winnaars van de awards in de volgende categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerking en Beste Nieuwkomer. Nieuw dit jaar is de award voor Beste Fan. Daarnaast reikt 3FM ook jaarlijks de Schaal van Rigter uit, dit jaar voor Stiekem van Maan feat. Goldband. De uitreiking van de 3FM Awards is op donderdag 21 maart in poppodium PAARD in Den Haag en te volgen via 3FM, 3FM.nl, het 3FM YouTube-kanaal en de NPO Luister-app. Ga voor meer informatie naar 3FM.nl/awards.

Credits foto NPO 3FM: Maan en Goldband (Boaz Kok, Milo Driessen, Karel Gerlach en schrijver/producer Wieger Hoogendorp).

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596