Menu
Geplaats op 8 november 2022

Suzan & Freek coveren ‘het allermooiste Nederlandse liedje’

Aanloop naar de Q-top 1000

Luisteraars kunnen nu stemmen op hun favoriete nummers voor de Q-top 1000: de lijst van je leven. Deze week coveren bekende artiesten Davina Michelle, Dean Lewis, Chef’Special en Suzan & Freek nummers die volgens hen zeker in de lijst thuishoren. Suzan & Freek trappen in de middagshow bij Domien Verschuuren af met ‘Toen Ik Je Zag’ van Antonie Kamerling. “Ik weet niet of er een mooier Nederlands liedje is.”

Deze hele week kunnen luisteraars stemmen op de belangrijkste nummers uit hun leven, die volgens hen in de Q-top 1000 thuishoren. Voor het succesvolle popduo Suzan & Freek hoort het nummer ‘Toen Ik Je Zag’ van Antonie Kamerlings alterego Hero daar zeker in. Daarom hebben zij het nummer gecoverd. “Ik weet niet of ik Nederlandse liedjes kan opnoemen die ik mooier vind dan ‘Toen Ik Je Zag’, vertelt Suzan Stortelder hierover.

Covers deze week

Deze week wordt een aantal favorieten uit de lijst gecoverd door bekende artiesten. Dinsdag is het de beurt aan Dean Lewis met zijn versie van ‘Iris’ van de Goo Goo Dolls en woensdag volgt Chef’Special met ‘No Diggity van Blackstreet. Davina Michelle sluit donderdag de rij van covers af met een indrukwekkende uitvoering van ‘Always Remember Us This Way’ van Lady Gaga.

De Q-top 1000: de lijst van je leven is samengesteld door luisteraars van Qmusic die tot en met aanstaande vrijdag hun stem uit kunnen brengen. Vorig jaar was de meest voorkomende artiest Queen, die maar liefst 20 plekken bemachtigden. Waaronder de nummer 1 met ‘Bohemian Rhapsody’. Coldplay heeft de top van de lijst al meerdere malen gehaald met ‘Viva La Vida’ en ‘Fix You’ en Robbie Williams steeg tijdens de eerste editie van de lijst boven Queen uit met ‘Angels’.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596