Menu
Geplaats op 14 februari 2023

Vier de liefde met Sky Radio

‘Perfect’ van Ed Sheeran verkozen tot meest geliefde lovesong in Sky Radio Valentijn Top 101

Sky Radio luisteraars kiezen ‘Perfect’ van de Britse zanger Ed Sheeran tot hun nummer 1 lovesong. Met dit nummer laat de zanger Adele met ‘Make You Feel My Love’ (2) en de Bee Gees met ‘How Deep Is Your Love’ (3) achter zich in de Sky Radio Valentijn Top 101. Een lijst die geheel is samengesteld op basis van stemmen van Sky Radio luisteraars. Vandaag, op Valentijnsdag, genieten zij van 10:00 uur tot 18:00 uur van al hun romantische favorieten.

Top 5 lovesongs in de Sky Radio Valentijn Top 101

  1. Ed Sheeran – ‘Perfect’
  2. Adele – ‘Make You Feel My Love’
  3. Bee Gees – ‘How Deep Is Your Love’
  4. Lady Gaga & Bradley Cooper – ‘Shallow’
  5. John Legend – ‘All Of Me’

Nieuwkomers en klassiekers

Een opvallende binnenkomer in de lijst is dit jaar het nummer ‘Flowers’ (61) van Miley Cyrus. Met teksten als ‘I can buy myself flowers’ en ‘I can love me better than you can’, geeft zij aan deze Valentijn Top 101 een heel andere lading en laat zij zien dat liefde niet alleen maar van een ander hoeft te komen.

Ook voor de grote liefdesklassiekers is dit jaar weer ruim baan gemaakt. Meer dan ooit stemde de Sky Radio luisteraar op nummers als ‘I Will Always Love You’ (6) van Whitney Houston, ‘As Long As You Love Me’ (10) van de Backstreet Boys en ‘My Heart Will Go On’ (17) van Celine Dion.

Danny Vera is de hoogst genoteerde Nederlandse artiest in de lijst. Zijn nummer ‘Roller Coaster’ siert de achtste plaats.

De Sky Radio Valentijn Top 101 is vandaag van 10:00 uur tot 18:00 uur te horen op Sky Radio, via skyradio.nl en op JUKE.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596