Menu
Geplaats op 16 mei 2024

Wanted Domien voorbij na spannende confrontatie met Bram Krikke

Wanted Domien officieel ten einde

Vanmorgen heeft Qmusic-dj Bram Krikke, na een spannende laatste achtervolging, zijn collega Domien Verschuuren in de Loonse en Drunense Duinen aangetikt. Daarmee is het radiospel Wanted Domien officieel ten einde. De grootschalige achtervolging op de DJ was sinds maandagochtend live te volgen op Qmusic en heeft in totaal 73 uur, 51 minuten en 39 seconden geduurd. Vanmiddag wordt tijdens de middagshow op Qmusic bekendgemaakt welke luisteraar er met het prijzengeld van € 10.000,- vandoor gaat.

Wanted Domien
Afgelopen maandag ging op Qmusic om 08.00 uur ‘s ochtends het spannende spel Wanted Domien van start. Een live te volgen achtervolging waarbij Bram Krikke 100 uur de tijd kreeg om Q-collega Domien Verschuuren aan te tikken, geholpen door de DJ’s van Qmusic en de luisteraars in het land. Om kans te maken op € 10.000,- konden luisteraars via Qmusic.nl of de Qmusic-app voorspellen wanneer Domien getikt zou worden door Bram.

Psychologisch spel
Direct na de start werd duidelijk dat Wanted Domien een psychologisch spel zou worden. Er was namelijk veel verdeeldheid in het land. Ondanks de oproep aan luisteraars om Bram te helpen, was een grote groep toch ‘Team Domien’. Luisteraars deelden via de Qmusic-app massaal tips en foto’s over de mogelijke locatie van Domien. Er werd vanuit een strategisch oogpunt ook nepnieuws gedeeld. Dit zette Bram al snel op een dwaalspoor. Ook Domien werd meermaals verlinkt door luisteraars die hem zogenaamd te hulp schoten, maar eigenlijk in ‘Team Bram’ zaten.

Bram trekt aan het langste eind
Domien was zijn collega lange tijd te slim af, maar moest uiteindelijk na bijna 74 uur zijn meerdere erkennen in Bram. De voortvluchtige Domien, die zonder geld en met een internetloze telefoon het land doorkruiste, kreeg tijdens het spel 60 minuten challenges van de objectieve spelleider ‘W’ voor zijn kiezen, zo ook deze ochtend. Na het niet slagen van de challenge werd zijn live locatie een uur lang zichtbaar voor Bram, waardoor hij uiteindelijk in de Loonse en Drunense Duinen getikt kon worden. Dat luisteraars enorm betrokken waren bij het spel, bleek naast de grote hoeveelheid tips, ook uit het feit dat de helikoptervlucht van Domien afgelopen dinsdag op dat moment wereldwijd de meest getrackte vlucht op Flightradar24 was.

Gewaagde zet van Domien
Wanted Domien was gedurende de gehele speeltijd live te volgen via updates op de radio, Qmusic.nl, de Qmusic-app en de sociale media van de zender. De hoogtepunten van de afgelopen dagen, zoals de gewaagde zet van Domien om tijdens het spel opeens op te duiken in de Qmusic-studio, zijn terug te kijken op de Qmusic website.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596