Menu
Geplaats op 6 februari 2024

Winnaar van de Sky Radio actie ‘Leef 1 Jaar Gratis’

Claudia uit Geleen leeft 1 jaar gratis dankzij Sky Radio

Voor Claudia uit Geleen is een droom werkelijkheid geworden: zij is namelijk als winnaar uit de bus gekomen bij het populaire ‘Leef 1 Jaar Gratis’, een actie van Sky Radio waarbij de zender een jaar lang alle leefkosten op zich neemt van één heel gelukkige luisteraar. Te denken valt aan woonlasten, energiekosten, brandstof, verzekeringen, boodschappen én natuurlijk een vakantie. Uit 26 finalisten is de winnaar van de felbegeerde hoofdprijs getrokken. Sky Radio station-voice Mark Labrand zocht Claudia thuis op om haar de cheque te overhandigen.

Aangekomen in Geleen trof Mark een geëmotioneerde Claudia: “Ik ben helemaal van de kaart. Ik kan het gewoon niet geloven.” Onder het genot van champagne en Limburgse vlaai vertelt Claudia wat ze met het geld gaat doen: “In ieder geval een wasdroger kopen voor mijn kleindochter én lekker op vakantie met mijn nieuwe vriend!”

Een positieve kickstart

Niet voor niets had het woord ‘graaiflatie’ eind vorig jaar de twijfelachtige eer verkozen te worden tot ‘Woord van het Jaar 2023’. Supermarkten die kostenstijgingen volledig – of zelfs bovenmatig – doorberekenen aan de consument zorgen voor een wankelende ‘bestaanszekerheid’ – nog zo’n woord dat niemand ontgaan kan zijn. Sky Radio wil haar luisteraars tegemoet komen in deze dure tijden en biedt een helpende hand. Van 1 tot en met 26 januari maakten luisteraars van de non-stop radiozender iedere dag kans op een finaleplaats door het codewoord van de dag in te sturen via de gratis Sky-app of de website. 26 deelnemers werden uitgeroepen tot dagwinnaar en wonnen allemaal een boodschappencheque t.w.v. €250,-. Uit de dagwinnaars werd uiteindelijk de winnaar getrokken. Sky Radio hoopt hiermee een positieve kickstart te geven aan het jaar van deze geluksvogels.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596