Menu
Geplaats op 28 januari 2022

Winnaars van het Gouden RadioRing Gala op een rij

De ochtendshow Mattie & Marieke wint de 16e Gouden RadioRing! Veel luisteraars beginnen hun dag met Mattie Valk en Marieke Elsinga op Qmusic, waar zij op vrolijke wijze het laatste nieuws en persoonlijke verhalen brengen. Zij ontvingen de prijs uit handen van radio-icoon Tineke de Nooij.

Zilveren RadioSter Man

Zangeres Meau reikt de Zilveren RadioSter publieksprijs uit aan Bram Krikke! Dit is de derde keer dat hij deze prijs in ontvangst mag nemen.

Zilveren RadioSter Vrouw

Annemieke Schollaardt wint de Zilveren RadioSter Vrouw. In haar lunchprogramma op NPO Radio 2 breekt ze samen met de luisteraar de middag open en ontvangt ze spraakmakende gasten.

Marconi Award voor Aanstormend Talent

Andres Odijk ontvangt de Marconi Award voor Aanstormend Talent! De muziek van 3FM past hem als een op maat gemaakt pak en dat laat hij de luisteraars voelen zonder dat ze hem persoonlijk kennen. Zo’n uiting van talent verdient volgens de jury de Marconi Award voor Aanstormend Talent.

Gouden Podcast

Broers met Sam & Rijk is door het publiek gekozen als beste podcast van 2021

Marconi Oeuvre Award

Stefan Stasse ontvangt dit jaar de Marconi Oeuvre Award. Volgens de jury is het Stefans unieke creativiteit en verbeeldingskracht, zijn contact met de luisteraar en het overbrengen van emotie wat vele radiomakers inspireert.

Marconi Award voor Beste Zender

NPO Radio 5 ontvangt de Marconi Award voor Beste Zender. Volgens de jury een kwaliteitszender die ondanks het gebrek aan een FM-frequentie een enorme stijging in het marktaandeel maakt en daarmee terecht bekroond wordt met een Marconi Award.

Voor meer informatie en beelden van de uitreiking ga je naar de website van de Gouden RadioRing.

Logo Audify
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
HNK Zuidoost Gebouw Rome

Burgemeester Stramanweg 108-u
1101 AA Amsterdam Zuidoost
© Audify 2024 - Privacy verklaring
Terug
Audio feiten & cijfers Audio inzetten Audify Me
Nieuws Over Audify
RadioCloud Contact
info@audify.nl +31 (0)20 345 1596